De Majoor:59 nieuwe middenhuur appartementen

Op dinsdag 18 juni leverde Stayinc. op feestelijke wijze 59 middenhuur appartementen in Eindhoven op. Het aan de Veldmaarschalk Montgomerylaan gelegen nieuwe woongebouw, genaamd ‘de Majoor’, vormt de laatste en afrondende fase van ‘De Grijze Generaal’ in Woensel, welke eerder door Wooninc. ontwikkeld werd voor senioren in de sociale huurklasse.

Duurzaam stads wonen
De woningen in complex ‘de Majoor’ zijn gasloos en voorzien van een luchtwarmtepomp en mechanische ventilatie. Daarnaast zijn er zonnepanelen op het dak die energie leveren voor de installaties. Het woongebouw bestaat uit 5 woonlagen met in totaal 6 typen appartementen. De woningen zijn ruim 50 m² en hebben een woonkamer met open keuken, slaapkamer, badkamer, berging en eigen balkon of terras. Ieder appartement heeft daarnaast een extra berging in de kelder. Het hele gebouw wordt omkaderd door groen. ‘De Majoor’ heeft een centrale ligging met maar liefst 140 winkels en een busstation op loopafstand

Een primeur voor Stayinc.
‘De woningmarkt staat onder hoogspanning en veel huishoudens zitten hierdoor in de knel. Middenhuur woningen kunnen een belangrijke oplossing bieden voor woningzoekenden met een middeninkomen’.
Stayinc. directeur Simon Jansen is ontzettend trots op deze mijlpaal.

‘De Majoor’ is een van de eerste nieuwbouwprojecten van Stayinc. en draagt bij aan de ambitie om de komende jaren het bezit voor het middensegment aanzienlijk uit te breiden.