Cees van Liendenflat – WoonincPlusVitalis

Een serviceflat van Wooninc. aan de Venuslaan daterend uit 1972, is vernoemd naar Cees van Lienden, wiens naam is aangebracht boven de ingang van het complex als Cees van Lienden Flat. Cees van Lienden (1897 tot 1971) was de oprichter van Woningbouwcorporatie Beter Wonen (nu Wooninc.) en naast de maatschappelijke activiteiten die hij ontplooide, was hij meer dan 40 jaar voorzitter van de eigenaar van de corporatie.

Voorzieningen en service

Er is een huismeester die dagelijks aanwezig is, er is een ontmoetingsruimte, een pedicure, een wasserette, een logeerkamer en een video- en toegangscontrolesysteem. Er wordt een welzijnsronde gehouden, er is een oplaadpunt voor scootmobielen en er worden dagelijkse activiteiten georganiseerd. Daarvoor is er een groep van vrijwilligers actief. Voor die activiteitencommissie is men samen met de Welzijnscoaches van Vitalis op zoek naar aanvulling van die activiteitencommissie.

Bewoners kunnen aan veel dagelijkse activiteiten deelnemen zoals biljarten, tafelvoetbal, darten, kaarten, Euro hockey, tafelruimte, schilderen, jeu de boules en koersbal. Verder heeft men een huis DJ en worden er optredens georganiseerd. Het hoogtepunt is jaarlijks de langste dag BB. In de ontmoetingsruimte is ook een ruilkast te vinden waar men spullen kan in- en uitruilen.

In het verleden waren er twee activiteiten op het gebied van koken, een daarvan was het ”Grenzeloos koken” , zes bewoners met verschillende achtergronden kookten voor hun medebewoners, omwonenden uit de wijk waren hierbij ook welkom. De andere kookactiviteit was een samenwerking met Dynamo, de jeugd kwam dan koken voor de bewoners.

Heeft u na het lezen van dit alles interesse voor een appartement schrijf je dan in via Wooniezie.nl door een profiel aan te maken, kies daarbij in ieder geval voor een 55+ appartement met lift. Per mail ontvangt u dan bericht zodra er een appartement beschikbaar is. U kunt dan reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

U kunt ook altijd contact opnemen met de huismeester 040 – 4012619.