Kastanjehof – WoonincPlusVitalis

Het Wooninc.Plus gebouw Kastanjehof in Geldrop ligt in het prachtige Dommeldal, maar ook lekker dicht bij het centrum, op slechts vijf minuten afstand. Het is een fraai vormgegeven complex en het heeft 157 huurappartementen. Daarnaast zijn er nog 40 koopappartementen. Je kunt hier genieten van prachtige fiets- en wandeltochten in een rustige en groene omgeving.

Met het Wooninc.Plus concept bent u gegarandeerd van een fijne en veilige woonomgeving. Wooninc. helpt u zolang mogelijk zelfstandig te wonen en biedt een gezellige woonomgeving, o.a. door de ontmoetingsruimte waar regelmatig activiteiten worden georganiseerd door de beheerder en de diverse vrijwilligers. Men kan gebruik maken van de maaltijdservice, er is een kapsalon, een manicure en een pedicure. Er is een wasserette, er zijn logeerkamers en oplaadpunten voor de scootmobiel. De Bibliotheek Dommeldal heeft er een Bieppunt. U komt er dus niets te kort in dit fraaie complex.

In het gebouw bevinden zich ook tien appartementen voor jongeren van Stichting “Ons Plekje”, een bijzondere woonvorm voor jongeren met een licht verstandelijke handicap.

Het adres van Kastanjehof is;
Kastanjehof 20
5664 RS Geldrop
Tel.040 4012624
mailadres: kastanjehof@wooninc.nl
Bereikbaar vanaf station Eindhoven met bus 24.

“Wilt u meer informatie over locatie Kastanjehof neem dan contact op met Wooninc tel. 040 2654400 of Seniorenpunt 040 2202202.”