Nieuwe huurders nemen intrek in De Hille, Middelbeers

Vrijdag 5 april ontvingen de huurders van vijf levensloopbestendige woningen in de nieuwbouwwijk De Hille de sleutel van hun nieuwe woning. De Hille is een nieuwbouwwijk in het zuidoosten van Middelbeers. In de eerste fase, in 2014, heeft Wooninc. hier al ruim 30 huur- en koopwoningen gebouwd. Deze tweede fase is meteen ook de laatste fase van dit project.

Levensloopbestendig
De levensloopbestendige woningen zijn speciaal voor 55-plussers. De woningen hebben een badkamer en slaapkamer op de begane grond. Op de eerste verdieping is nog een ruime kamer en een bergruimte. Alle woningen hebben een eigen tuin met berging en poort naar het achterpad.

Zonnig welkom
Wethouder Machielsen overhandigde de eerste sleutel aan mevrouw Berkvens-van Roovert. Zij is dolblij met haar nieuwe woning: “Ik vind hem prachtig!”

Meer woningen in Oirschot
De Hille is het tweede nieuwbouwproject van Wooninc. in de gemeente Oirschot. In het project Moorland bouwde Wooninc. al 12 huurwoningen, 16 koopwoningen en 19 huurappartementen. Wooninc. ontwikkelt nog een project in Oirschot: Barcelona. Dit is een nieuwbouwplan aan de Wilhelminakade. De naam Barcelona komt van het historische pand dat voorheen op de locatie stond.