Eindelijk…..

Afgelopen 4 april opende SHWplus haar nieuwe kantoor aan de Hemelrijken 292.
Na twee jaar gedwongen onderbreking door Covid zijn we eindelijk weer in staat om wat mensen te kunnen ontvangen. Daarom konden we nu met een feestelijk tintje ons nieuwe kantoor officieel openen.
Het werd een geslaagde middag waar de directies van Wooninc, Stayinc en ‘n delegatie van de RvC aanwezig waren, evenals enkele gasten die betrokken zijn bij SHWplus. Dankzij de ondersteuning van Wooninc en van Stayinc konden we dit nieuwe kantoor inrichten.

Tijdens deze openingsbijeenkomst namen we ook afscheid van Gerda Stillewagt en Henk van Zon, beide bestuursleden die op eigen verzoek teruggetreden zijn.
Veel dank voor hun inzet!

Officieel begon Mattie Wethlij op 1 april zijn functie als nieuw bestuurslid, zie de website voor meer informatie over hem.

De officiële opening is voor ons een startsein om ook groepen huurders “op de koffie” te vragen om samenmet hen de huurdersparticipatie vorm te geven en boven tafel te halen wat er bij hen zoal speelt.

Bewonerscommissies zullen daar snel, weliswaar gespreid, meer over horen.
Om dit te organiseren hebben we wat tijd nodig, want dat betekent meer bijeenkomsten, waar ook medewerkers van Wooninc en Stayinc bij zullen zijn.
We gaan aan het werk om, na deze “winterslaap”, iedereen aan bod te laten komen.
We willen af van de grote algemene jaarvergaderingen, en vullen die straks in met kleinere bijeenkomsten waarvoor telkens groepen huurders worden uitgenodigd. Hierdoor krijgen de vragen meer aandacht en kunnen we beter inspelen op wat er zoal leeft.